IPTV ideaal voor bedrijven

Zakelijke HD IPTV

Op zoek naar IPTV voor je bedrijf? Lankman ICT Solutions is naast aanbieder van internet, hosting en telecom diensten ook aanbieder van zakelijke IP televisie. Steeds meer bedrijven brengen alle diensten onder bij één partner, Lankman ICT Solutions speelt in op de behoefte aan een totaalpakket van internetdiensten.

IPTV is ideaal voor bedrijven, zoals jachthavens, hotels, overheid, scholen en horecagelegenheden waarbij meerdere aansluitingen nodig zijn. Locaties met een schotelverbod of locaties waarbij de investering van hardware te hoog is, kiezen ook steeds vaker voor IPTV.


Altijd en overal onbeperkt TV

IPTV wordt ook wel kabelvrije televisie genoemd, want in tegenstelling tot televisie over de kabel, wordt IPTV over het internet geleverd. Een set-topbox is een apparaat dat het digitale signaal opvangt, deze zet het signaal om in beeld en geluid, zodat de TV dit kan weergeven.


Set-topboxen

Indien je gebruik maakt van een set-topbox om televisie te kijken, is er geen schotel nodig, maar enkel een internetverbinding. Met de MAG 322 IPTV set-topbox kun je IPTV afspelen in hoge kwaliteit. Wij bieden de set-topboxen MAG 322 en MAG 322 W1 (met wifi). Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons salesteam.


Themakanalen

Het is mogelijk om zelf je eigen pakket samen te stellen. Het IPTV HD zender pakket is naar wens aan te vullen met extra opties, zoals het Ziggo Sport pakket, FOX Sports pakket of het erotiek pakket.